Pintakäsittely


Osaamisalueisiimme kuuluu ehdottomasti kaikenlaiset pintakäsittelytyöt. Hyvänkin rakenteen pystyy helposti pilaamaan vääränlaisella pintakäsittelyllä. Olemme erikoistuneet hengittäviin rakenteisiin, jolloin kosteuden siirtyminen rakenteissa korostuu myös pintamateriaaleja valitessa.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa maalaukset, tapetoinnit, pinkopahvitukset, sekä monenlaiset muut pintakäsittelytyöt.
Lisäksi saat meiltä ikkunoiden ja ovien kunnostukset ja entisöinnit.


Perinteiset pinkopahvitukset ja tapetoinnit vuosien kokemuksella. Pintakäsittelymateriaaleja valitessa pyrimme aina säilyttämään rakennuksen kulttuuriperintöä.


Ulkoverhous on katon jälkeen rakennuksen tärkeimpiä keinoja suojautua kosteudelta. Ulkomaalauksessa oikeiden maalien ja välineiden käyttö korostuu entisestään. Hyvin huollettu ja laadukas ulkomaalaus kestää vuosikymmeniä.


Myös ikkunoiden ja ovien kunnostuksessa oikeiden materiaalien ja maalien käyttö on tärkeää. Käytämme kunnostuksissa vain puusepänlaatuista sydänpuuta, laadukkaita pintamateriaaleja, sekä perinteisiä ja oikeaoppisia menetelmiä. Vanhat ikkunat ja ovet on tehty kestämään kulutusta ja aikaa, joten niitten kunnostus ja entisöinti kannattaa ehdottomasti. Lisäksi alkuperäiset ikkunat ovat iso osa rakennuksen ulkonäköä ja kulttuuriperintöä.