Me olemme Turunmaan Korjausrakentamisosuuskunta!


Anne-Mari Sydänmaa
Sihteeri

Asiakaspalvelu

 

Oskari Asikainen
Restaurointikisälli

Olen työskennellyt rakennusrestauroinnin parissa vuodesta 2007.
Teen lähes kaikkia vanhoihin puurakenteisiin liittyviä korjaustöitä sisällä ja ulkona, perustuksista piipunhattuun.

Jan Blomqvist
Kirvesmies

Kokemusta rakennusalalta noin 25 vuoden ajalta. Pääsääntöisesti keskityn on erilaisiin sisätilojen korjauksiin ja muutostöihin.

Panu Johansson
Muurari

Sydäntä lähellä rakennusperinne kaikissa muodoissaan. Vahvinta osaamista perinteiset tulisijat, savupiiput ja rappaustyöt. Muutkin kivi- ja kurahommat onnistuvat.

Teemu Mäkinen
Kirvesmies

Korjausrakentaja. Hirsityöt, ikkunoiden ja ovien puukorjaukset. Olen työskennellyt korjausrakennusalalla vuodesta 1999, mutta rakkaus vanhoihin taloihin on ollut mukana jo lapsuudesta asti. Huolehdimme ja nautimme vanhoista rakennuksistamme jotta ne siirtyisivät hyvässä kunnossa seuraavalle sukupolvelle.

Janne Lahti
Kirvesmies

Olen erikoistunut hirsikorjauksiin, sekä muihin perinnerakennusalan töihin. Toimin myös kirvesmiehenä Brinkhallin kartanolla.

Ville Launto
Kirvesmies

Olen tehnyt Ammatillisessa mielessä erilaisia rakennusalan töitä 3 vuotta, mutta harrastus mielessä jo lähes lapsesta saakka. Osaamisalueisiin kuuluu lähes kaikki perustuksista kattoon saakka. Erikoisalana lisäksi kaivuu- ja suunnittelutyöt.

Synnöve Nenonen
Pintakäsittelijä

Erikoisosaamisena ikkunoiden ja ovien kunnostus sekä pienet puukorjaukset.

Kai Nikander
Kirvesmies

Kaikenlaiset kirvesmiehentyöt vuosien kokemuksella.

Leena Nuora
Rakennusrestauroinnin artesaani
Puualan artesaani

Huolella ja harkiten, rakkaudesta vanhoihin rakennuksiin. Teen puurakenteiden restaurointia rungosta pintaan. Erityisesti sydäntä lähellä hirsityöt ja pinkopahvitus.

Janne Siro
Puualan artesaani

Pintakäsittelyiden restaurointi, kirvesmiehen- ja puusepän työt, pahvitukset, tapetointi, maalaustyöt ulkona ja sisällä.

Puualan Artesaani, Keski-Suomen käsi-ja taideollisuusoppilaitos 2003. Pintakäsittelyiden restaurointi, TAO 2016 .
"Laulava puuseppä"

Petri Thesslund
Kirvesmies / Snickare

Erikoisosaamisena hirsimökkien pystytys, laitureitten teko ja keittiön asennukset. Kaikki rakennusalan työt - niin uudisrakennus kuin vanhan korjaaminen.

Specialiserad i stockstugor, bryggor och installationer av kök. Alla byggnadsbranchens jobb - såväl nybyggen som reparationer av äldre byggnader.

Sami Vuorisalo
Kirvesmies

Minulla on kokemusta rakentamisesta 15 vuoden ajalta. Teen kaikenlaisia kirvesmiehen töitä. Erikoisalana lisäksi laitureiden valmistus ja muu vesirakentaminen.