Me olemme Turunmaan Korjausrakentamisosuuskunta!


Anne-Mari Sydänmaa
Sihteeri

Asiakaspalvelu

 

Oskari Asikainen
Restaurointikisälli

Olen työskennellyt rakennusrestauroinnin parissa vuodesta 2007.
Teen lähes kaikkia vanhoihin puurakenteisiin liittyviä korjaustöitä sisällä ja ulkona, perustuksista piipunhattuun.

Jan Blomqvist
Kirvesmies

Kokemusta rakennusalalta noin 25 vuoden ajalta. Pääsääntöisesti keskityn erilaisiin sisätilojen korjauksiin ja muutostöihin.

Teemu Mäkinen
Kirvesmies

Korjausrakentaja. Hirsityöt, ikkunoiden ja ovien puukorjaukset. Olen työskennellyt korjausrakennusalalla vuodesta 1999, mutta rakkaus vanhoihin taloihin on ollut mukana jo lapsuudesta asti. Huolehdimme ja nautimme vanhoista rakennuksistamme jotta ne siirtyisivät hyvässä kunnossa seuraavalle sukupolvelle.

Janne Lahti
Kirvesmies

Olen erikoistunut hirsikorjauksiin, sekä muihin perinnerakennusalan töihin. Toimin myös kirvesmiehenä Brinkhallin kartanolla.

Ville Launto
Kirvesmies

Osaamisalueisiin kuuluu kaikenlaiset alan työt, kuten hirsikorjaukset, kehikkojen siirrot, muut runkotyöt sekä sisätilojen muutos- ja kunnostustyöt. Erikoisalana lisäksi kaivuu- ja luonnonkivijalkatyöt sekä hirsirakennusten märkätilaratkaisut.

Synnöve Nenonen
Pintakäsittelijä

Erikoisosaamisena ikkunoiden ja ovien kunnostus sekä pienet puukorjaukset.

Kai Nikander
Kirvesmies

Kaikenlaiset kirvesmiehentyöt vuosien kokemuksella.

Leena Nuora
Rakennusrestauroinnin artesaani
Puualan artesaani

Huolella ja harkiten, rakkaudesta vanhoihin rakennuksiin. Teen puurakenteiden restaurointia rungosta pintaan. Erityisesti sydäntä lähellä hirsityöt ja pinkopahvitus.

Janne Siro
Puualan artesaani

Pintakäsittelyiden restaurointi, kirvesmiehen- ja puusepän työt, pahvitukset, tapetointi, maalaustyöt ulkona ja sisällä.

Puualan Artesaani, Keski-Suomen käsi-ja taideollisuusoppilaitos 2003. Pintakäsittelyiden restaurointi, TAO 2016 .
"Laulava puuseppä"

Petri Thesslund
Kirvesmies / Snickare

Erikoisosaamisena hirsimökkien pystytys, laitureitten teko ja keittiön asennukset. Kaikki rakennusalan työt - niin uudisrakennus kuin vanhan korjaaminen.

Specialiserad i stockstugor, bryggor och installationer av kök. Alla byggnadsbranchens jobb - såväl nybyggen som reparationer av äldre byggnader.

Sami Vuorisalo
Kirvesmies

Minulla on kokemusta rakentamisesta 15 vuoden ajalta. Teen kaikenlaisia kirvesmiehen töitä. Erikoisalana lisäksi laitureiden valmistus ja muu vesirakentaminen.

Kari Haapasalo

Muurari

Kaikenlaiset muuraustyöt pitkällä kokemuksella. Piiput, uudet tulisijat, vanhojen tulisijojen kunnostus sekä muut alan työt. Lisäksi teen kylpyhuoneitten laatoitustöitä.


Janika Aittomaa

Restauroija Amt kisälli

Osaamiseni koostuu kaikenlaisista restaurointitimpurin töistä, sekä perinteisistä pintatöistä.
Olen huolellinen ja tarkka työssäni, sekä kiinnostunut vanhoista ja perinteisistä työskentelymenetelmistä.

Mitro Leinonen

Rakennusrestauroinnin artesaani

Minulla on osaamista vanhan puutalon korjaukseen, ylläpitoon ja vaalimiseen liittyvissä rakennusrestaurointitöissä. Erityisesti lähellä sydäntäni ovat hirsityöt sekä sokkelityöt ja perinteiset sisäpintojen saneeraukset, kuten pinkopahvitukset, panelointi ja lattiatyöt. Työssäni haluan edistää kestävää kehitystä ja toteuttaa hyviä perinteisiä rakennustapoja mahdollisiman kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Rakennusmateriaalien valinnassa pyrin luonnonmukaisuuteen. Etsitään yhdessä toimivimmat ja tarkoituksenmukaisimmat ratkaisut!